Verslag Meeloopdag Uticon Engineering

15 January 2018

Uticon Engineering heeft zelf een verslag geschreven op hun eigen website.

Klik hier voor een link


Meeloopstagiairs bij afdeling Installatieadvies


Publicatiedatum: 15 januari 2018 00:00
Ook voor de afdeling Installatieadvies zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen. Vandaag heeft Uticon twee Hbo-studenten van de Fontys mogen ontvangen om een kijkje te nemen in de Uticon keuken. Ze hebben kennisgemaakt met de medewerkers van Uticon en meer geleerd over de werkzaamheden van de afdeling Installatieadvies.

Enkele collega's van de afdeling Installatieadvies samen met Tom (l) en Ehsan

Opleiding Elektrotechniek

Eerstejaarsstudenten Elektrotechniek van de Fontys kregen de mogelijkheid aangeboden om een dagdeel bij een bedrijf te gaan kijken. Want wat er nou daadwerkelijk speelt en hoe het reilt en zeilt binnen een bedrijf is iets wat ze je op school moeilijk kunnen leren. Tom Kerkhofs en Ehsan Lakzaei hebben deze mogelijkheid aangegrepen en kennis gemaakt met de medewerkers van Uticon in Eindhoven. Recruiter Danny Posno, teamleider Marleen Mouwen en projectleider Ad van der Burgt hebben ze laten kennismaken met Uticon en de projecten die we doen. De afdeling Installatieadvies heeft ze inzicht gegeven in de dagelijkse gang van zaken.

Zowel Tom als Ehsan gaven aan installatietechniek eerst niet als de meest voor de hand liggende keuze te zien vanuit het vakgebied Elektrotechniek, maar desondanks hebben beiden veel opgestoken van deze ochtend.