BMD tekent samenwerkingsovereenkomst met Fontys Venlo

13 January 2019

Nadat BMD oprichter Koen van Steensel al meerder keren presentaties heeft gegeven, zijn nu alle afspraken tussen BMD en Fontys Venlo op papier gezet. De samenwerking is geïntensiveerd en vastgelegd. Zo zal BMD elk schooljaar langskomen om presentaties te geven aan alle eerstejaars studenten. Hierbij wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor de studenten om via BMD in contact te komen met interessante bedrijven. Zij kunnen namelijk gedurende hun hele opleiding uit een groot aanbod van bedrijven kiezen om bijvoorbeeld zichzelf te oriënteren maar ook als zij op zoek zijn naar een (afstudeer)stage. Indien gewenst kan BMD vaker presentaties komen geven bij stagevoorlichting of lessen zoals beroepsoriëntatie. Daarbij kan BMD ook op andere gebieden ondersteuning bieden om het contact tussen de studenten en het bedrijfsleven te verbeteren. Dit kan door bijvoorbeeld ook andere contactmomenten te organiseren. Daarnaast biedt BMD de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het persoonlijk ontwikkelingsplan van de student door middel van het beschikbaar stellen van de reflectie en feedback die de studenten geven over hun bedrijfscontact.

BMD oprichter Koen van Steensel: "Het is erg mooi dat we nu een officieel document als basis hebben voor onze verdere samenwerking. Ik ben erg trots dat alle reacties, van zowel de studenten als de docenten, erg positief zijn zodat we samen deze stap hebben kunnen zetten!"

Deze samenwerkingsovereenkomst is ondertekend door BMD oprichter Koen van Steensel en Dhr. J.A.H. Aarts, directeur van Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek.

dsfds