Studenten

Wil jij je graag oriënteren op de arbeidsmarkt?
Ben jij op zoek naar een stage?

 
  • De meeloopdag is een activiteit die je altid zelf kan aanvragen bij de aangesloten bedrijven!  Ga doorvoor naar het kopje 'meeloopdagen' en kies je eigen niveau. Door het invullen van je opleiding (of beroepsgericht profiel/praktijgericht programma/vak) kun je snel de bedrijven vinden waar jij aansluiting mee hebt. Daar vul je de gegevens in van jou en je medestudenten en met 1 druk op de knop plaats je de aanvraag. Binnen 5 werkdagen krijg je dan reactie van het bedrijf of de meeloopdag door kan gaan. Je kan zoveel meeloopdagen aanvragen als je wil. Een meeloopdag is geheel gratis en zal altijd gratis blijven!
 
  • Zijn er meeloopdagen speciaal gepland voor jou? Deze vind je bij de meeloopdagen terug onder 'vast gelegde data'. Meeloopdagen organiseren voor een hele klas? Neem dan ook contact met ons op via koen@blue-merge.nl
 
  • Zou je graag naar een bedrijf gaan die er niet bij staat? Laat het ons even weten via koen@blue-merge.nl en wij zullen dit bedrijf benaderen om te vragen of zij lid willen worden van het platform van Blue-Merge!


Plan direct je meeloopdag