Bedrijf inschrijven

Komen jullie graag in contact met leerlingen en technische MBO, HBO en/of WO talenten?

Over de werking van het platform en de aangesloten opleidingen zie deze pagina.
Wil je inschrijven, vul dan rechts je gegevens in! Daarna ontvang je inloggegevens om je bedrijfsprofiel te vullen! Wij hebben 2 soorten abbonnementen:


1. Het freemium account. Zet hierbij het 2e vinkje dan ook uit! Onderwijsinstellingen die een betaald abonnement bij ons hebben afgesloten kunnen de bedrijven waar zij mee in contact willen komen gratis laten inschrijven. Heb je de vraag gehad van een middelbare school om je zelf gratis aan te melden? Zorg dan dat het  2e vinkje uit staat.


2. Het betaalde account. Door deze vergoeding ben je in beeld bij alle onderwijsinstellingen. Middelbare scholen, MBO-, HBO- en WO instellingen kunnen gratis gebruik maken van onze software! Wij vragen een vergoeding van 150 Euro per jaar lidmaatschap. Dit is voor het ontwikkelen/onderhouden van de website, geven van presentaties op scholen, contact met de docenten etc. Op dit moment kan je voor dat bedrag zowel deelnemen aan het VO (Basis/kader, Gemengd/Theoretisch en HAVO/VWO), MBO, HBO en WO gedeelte. Later gaan we hier onderscheid in maken. Daarnaast hebben we nu een actie: Als je een Promocode hebt ontvangen mag je 2 jaar deelnemen voor 150 Euro!

Inschrijven - stap 2 van 2

{{error}}

Account

Facturatie gegevens

Factuur wordt automatisch verstuurd bij bevestiging lidmaatschap