Inschrijven HDP

Willen jullie een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van leerlingen in de regio Helmond de Peel? 

De 4 VO scholen in de regio Helmond de Peel (Alfrinkcollege, Hub van Doornecollege, Varendonck college en het Vakcollege) laten hun leerlingen graag ervaren hoe beroepen er in het ‘echt’ uitzien. Daarvoor organiseren zij steeds vaker meeloopdagen, gastcolleges, groepsexcursies, projecten/opdrachten, bedrijvenmarkten, stages etc. Om dit voor zowel de bedrijven/instellingen als de scholen beter te stroomlijnen, werken zij sinds kort met dit platform. Het helpt hen om bedrijven beter in beeld te brengen voor leerlingen. En het maakt het organiseren van bedrijfsactiviteiten makkelijker. Hierdoor kunnen zij leerlingen vaker laten kennismaken met bedrijven/instellingen en beroepen.

Zij willen jullie vragen om hen te helpen door je bedrijfsgegevens in te vullen op Blue-Merge. Dit is voor jullie uiteraard geheel kosteloos en je kunt zelf aangeven voor welke niveaus en activiteiten je uitnodigingen wil ontvangen. Wanneer zij een activiteit organiseren, ontvang je hiervan een email. Hierbij is altijd duidelijk op welke groep leerlingen ze de activiteit richten en wanneer de activiteit plaatsvindt. Per activiteit kun je aangeven of je deelneemt.

Je bedrijfsgegevens vul je zo in:
- Vul aan de rechterzijde op deze pagina het formulier in met je gegevens
- Vul vervolgens je 'bedrijfsinformatie' en 'sectoren en filters' in. Hier vragen we onder andere naar een introtekst, logo, filmpje etc.
- Vink bij 'opleidingen en gegevens' aan voor welk onderwijsniveaus jullie willen meewerken aan activiteiten

Dit invullen is eenmalig zodat deze onderwijsinstellingen jullie daarna kunnen bereiken voor de juiste activiteiten van de juiste niveaus. Uiteraard kun je altijd nog een keer terug komen om je gegevens aan te passen. Een instructievideo (4 min) over de werking van het platform vind je hier.

Wij hopen jullie allemaal binnenkort ook digitaal terug te zien op het platform, zodat jullie makkelijk in beeld kunnen komen bij al deze leerlingen! Alvast bedankt namens alle 4 deze onderwijsinstellingen.

 

Inschrijven - stap 2 van 2

{{error}}

Account

Facturatie gegevens

Factuur wordt automatisch verstuurd bij bevestiging lidmaatschap